Известие

Collapse
No announcement yet.

Опушени свещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Боби, това `съдържателни` всъщност беше в кавички.
    Относно твоето предположение - и двете свещи на втори цилиндър бяха опушени, а сега - всичките.
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1992

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
      Първоначално публикувано от anthony
      Благодаря за съдържателните съвети!
      ...не бяха много съдаржателни колегите ...но ако на един цилиндър, едната свещ е добре, другата не ...проблема е в комутаторите, който се намират под бобините ....някоя писта им е изгоряла и едната свещ не работи ...не се осеща във вървежа и работата на мотора, защото другата си бачка....но куца изгарянето на сместа!....преди имах същият проблем...и го разбрах, чак като ми се прееба и 2 комутатор и започна да работи на 3 цилиндъра
      Това също, но много е вероятно да става дума за гумички или сегменти.За това писах на колегата за сега да не я пипа ако не дими и гори нормално.
      АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
      FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Боби, това `съдържателни` всъщност беше в кавички.
        Относно твоето предположение - и двете свещи на втори цилиндър бяха опушени, а сега - всичките.
        ..казах си мнението!..с което никой не задължавам!....но в повечето теми от тоя род се правим на екстрасенси ...не е ли така?
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

А старите свещи като ги свали те как изглеждаха ? Пак ли бяха опушени ?
          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Старите свещи бяха оригиналните и когато ги свалих всички бяха черни. Трябва да се има предвид обаче, че непосредствено преди смяната колата беше карана само градско на къси разтояния.

Comment

Старите свещи бяха оригиналните и когато ги свалих всички бяха черни. Трябва да се има предвид обаче, че непосредствено преди смяната колата беше карана само градско на къси разтояния.
              ..оргинални ..какво ще рече това ..16 години с едни свещи?

Comment

Ако има начин да бъдеш разбран погрешно, то със сигурност ще се случи.
                Имах в предвид, че бяха Голден лодж или както там се произнася.

Comment

Ако има начин да бъдеш разбран погрешно, то със сигурност ще се случи.
                  Имах в предвид, че бяха Голден лодж или както там се произнася.
                  ..израза за погрешното разбиране ми хареса ...не го взимай на вътре...

Comment

Comment

..ще проспиш темата ...

Comment

В случей, че някой го интересува - след като изминах 200км зареден с ОМВ 100, свещите на всички цилиндри без втори се изчистиха.

Comment

Koлеги дано не ви оспамя темата оба4е имам малък проблем който ме нервира и така по същество.Светва ми лампа на таблото за инжекциона зна4и отидох на диагностика и казаха 4е ламбда сондата е пръднала оба4е аз съвсем на скоро я сменях та въпроса ми е може ли да са се пре..ее ..ли свещите и да дава същата индикация щото ако трябва да давам пак 160 лв е то също е дразнещо а колата си върви без разлика от преди никаква индикация 4е нещо не е наред докато я карам само тази лампа дразни и то свети но не през цялото време.Колата е 155 1,7 1996г Дано някой е имал същия проблем 4е да сподели щото си мисля 4е ако е ламбдата разхода ще се вдигне зна4ително..
                          Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Working...
                          X